Introductie JavaScript

Alles wat je nodig hebt voor een goede basis aan JavaScript-kennis

Altijd al een stap willen zetten in de dynamische wereld die JavaScript heet? Dit is je kans! We bieden op een toegankelijke manier een Introductie JavaScript aan o.b.v. de moderne versie van JavaScript: ES6. Van variabelen tot functies, van arrays tot objecten, na deze cursus is dat geen ver-van-je-bed-show meer.


Jouw trainer


Bas Stoker
Bas Stoker

Hallo, mijn naam is Bas Stoker.

Als Java Developer heb ik inmiddels al 15 jaar ervaring met het professioneel bouwen van software.

Mijn eerste grote project was het meebouwen aan het plansysteem van de NS, waarbij ik gelijk in het diepe werd gegooid in een groot en complex softwareproject. Een belangrijk onderdeel van mijn werk was het uitvoeren van zowel handmatige als geautomatiseerde testen.

Bij vervolgopdrachten heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van frontend- en backendsystemen. Hierbij kwam ik erachter dat ik kennis delen minstens net zo leuk vond als de kennis zelf opdoen.

Tijdens recente opdrachten heb ik ook de verschuiving naar een DevOps-manier van werken meegemaakt, waarbij testen steeds meer een taak van het development-team werd en niet die van een los testteam, zoals dat in het begin van mijn carrière nog wel de norm was bij veel bedrijven.

Het maken en onderhouden van een goed onderhoudbare testset heb ik altijd als een mooie uitdaging beschouwd, en is iets waarbij je eigenlijk nooit uitgeleerd bent! Ik hoop dat ik met deze cursus een mooi startpunt kan geven.

Have fun learning,

Bas


CurriculumStart nu!